Fragmenti fragmenata.

THERE IS CLOUD, THERE IS ROSE, THERE IS SILK.

THEY ARE FRAGMENTS OF FRAGMENTS.

3 BRENDA – 3 PRIČE – 3 GIVEAWAYA

Mi vam kroz naše prirodne proizvode predstavljamo 757 fragmenata Hrvatske, ali svi znamo kako ih je puno puno više. Ovaj put se ne radi o prirodnim ljepotama, već o brendovima s dušom. Dopustite nam da vam predstavimo naš novi koncept #supportlocal.

Kroz našu kampanju Fragmenti fragmenata, tijekom mjeseca ožujka vam želimo ispričati divne priče 3 hrvatska brenda, a kao uvod u cijelu priču, predstaviti vam i jedno mjesto koje vjeruje u brendove s dušom – u brendove u kojima osjetite trud i ljubav malih proizvođača.

Pratite nas jer ćemo vam svaki tjedan otkriti priču jednog novog fragmenta fragmenata, a svaka priča će biti popraćena zajedničkim darivanjem putem Instagrama u trajanju od po 3 dana. Nadamo se da ćete ovim putem i sami osjetiti o čemu mi to pričamo. <3


THERE IS HOME.

Postoji jedno mjesto koje izaziva osjećaj sreće i topline, mjesto u samom srcu Zagreba, mjesto imena Babushka Boutique.

Babushka je concept trgovina koja vjeruje u potragu za pričama, koja vjeruje u talente i kreativnost, koja vjeruje u moć vida i dodira i koja vjeruje u moć osmijeha. Iz tog razloga nudi proizvode s dušom, proizvode za koje smatra da će vas očarati, proizvode u kojima ćete osjetiti osobni trud i ljubav malih proizvođača – proizvode koji će vas usrećiti.

Babushka je vjerovala i u nas, i kod njih možete pronaći naše proizvode, kao i naš Rose Gold.

Sudjelujte u našem uvodnom darivanju #GiveaHome, u kojem 757 Natural Cosmetics i Babushka daruju 3 Rose Gold ulja 3 različita dobitnika.

Pravila sudjelovanja možete pronaći na našim Instagram profilima!


THERE IS CLOUD.

Mirisi su najmoćnije sredstvo u prizivanju divnih uspomena, pozitivnih emocija i čarobnih događaja. Mirisi su najmoćniji put do uspomena. Mirisi su nešto što se rijetko zaboravlja. Mirisi su ti koji bude različite emocije. Mirisi su ti koji mijenjaju raspoloženje. Mi smo odabrali mek i nježan oblak, a pronašli smo ga u Cloud svijeći iz Moelove radionice. Miris koji će oživiti vaše uspomene svakim paljenjem svijeće. Miris koji će vas odvesti u bilo koji trenutak i na bilo koje mjesto kada god to poželite.

Moel ručno rađena prirodna veganska svijeća Cloud ima posebni svježi, ozonski, cvjetni miris ljiljana, ruža, frezije i jasmina u kojem se hladne morske note i sol isprepliću s nijansama laganog kokosovog cvijeta. Ne postoji bolji opis osjećaja kojeg izaziva ovaj miris od usporedbe s mekoćom i prozračnošću jednog oblaka.

Sudjelujte u našem ovotjednom darivanju #GiveaCloud, u kojem 757 Natural Cosmetics i Moel daruju mirisnu svijeću Cloud i ulje ružinog drveta Rose Gold.

Pravila sudjelovanja možete pronaći na našim Instagram profilima!


THERE IS ROSE.

Lykke je sreća, Lykke je esencija života, Lykke je putokaz koji će vam otkriti gdje se sreća nalazi, sve što trebate je otvoriti svoje oči. Posvuda se nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći. Tako smo i mi pronašli Vintage Rose mirisni medaljon za kojeg ne možemo sakriti osjećaj oduševljenja.

Kreiran sa svrhom da se pokaže podrška i solidarnost u borbi koja utječe na značajan broj žena – borbi protiv raka dojke, motiv ruže koji krasi ovaj medaljon odabran je radi simbolike koja se veže uz taj cvijet, a to je ljubav, ženstvenost i nježnost s jedne strane, a s druge strane hrabrost, strast i ljubav prema životu.

Sudjelujte u našem ovotjednom darivanju #GiveaRose, u kojem 757 Natural Cosmetics i Lykke daruju ulje ružinog drveta Rose Gold i mirisni medaljon Vintage Rose.

Pravila sudjelovanja možete pronaći na našim Instagram profilima!


THERE IS SILK.

I na kraju mjeseca Vam želimo predstaviti jedan mladi brend, brend inspiriran prirodom i najnovijim trendovima na području njege, brend koji je osmislio malo drukčije proizvode za njegu vaše kože i kose, i to od najkvalitetnije 100% mulberry svile.

StarSilk koristi najfiniju i najmekšu svilu na svijetu. Prirodna vlakna svile su lagana, prozračna i imaju svojstva koja pridonose očuvanju kože protiv starenja, a istovremeno su nježna prema vašoj koži i kosi. Svila je prirodno hidratizirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealan saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema na lice. StarSilk će vam omogućiti da svi hranjivi sastojci našeg Rose Golda ostanu na vašoj koži cijelu noć i u potpunosti nahrane vašu kožu.

Ovaj put imate mogućnost osvojiti savršenu kombinaciju za najsvileniju kožu na svijetu: svilenu jastučnicu Daydream Pink i ulje ružinog drveta Rose Gold.

Pravila sudjelovanja možete pronaći na našim Instagram profilima!