MI SMO 757.

Mi smo proizvođači prirodne kozmetike kojima je cilj razviti 757 prirodnih proizvoda, od kojih svaki predstavlja jednu prirodnu ljepotu Hrvatske – fragment.

ZAŠTO 757

757 predstavlja broj prebrojivih prirodnih ljepota Hrvatske. Poznata po netaknutoj prirodi, čistom moru i razvedenoj obali, Hrvatska ima 602 otoka i otočića, 78 planina, 34 rijeke, 24 prirodna jezera i 19 nacionalnih parkova i parkova prirode.

Odlučili smo spojiti jedinstvene prirodne ljepote Hrvatske s našim proizvodima prirodne kozmetike, kreirajući The Blues, The Greys, The Whites, The Blacks i The Greens. Svaka kategorija proizvoda predstavlja jednu kategoriju prirodnih ljepota unutar kojih želimo razvijati proizvode prirodne kozmetike – fragmente Hrvatske.

Vizija nam je razviti svih 757 proizvoda, te spojiti sve fragmente zajedno.

0
FRAGMENTI
0
THE BLUES
(OTOCI I OTOČIĆI)
0
THE GREYS
(PLANINE)
0
THE WHITES
(RIJEKE)
0
THE BLACKS
(JEZERA)
0
THE GREENS
(PARKOVI)

THE BLUES

Započinjemo našu priču s The Blues – kategorijom koja predstavlja otoke i otočiće. Hrvatska ima jednu od najrazvedenijih obala u Europi sa 602 otoka i otočića. Iako postoje još 642 stijene i hridi, njih nismo uključili u ukupni broj zbog mogućnosti da nestanu zbog morskih mijena. Pozivamo vas da pratite razvoj naše priče i saznate zanimljivosti o fragmentima Hrvatske za koje vjerojatno niste ni znali da postoje.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naša proizvodnja se temelji na održivom razvoju i društvenoj odgovornosti. Naši proizvodi se sastoje od prirodnih sastojaka te je svaki pojedini komad ručno izrađen i obrađen. Naša ambalaža je izrađena od ekološki prihvatljivog papira koji je moguće 100% reciklirati. Vjerujemo u cruelty-free pristup stoga niti jedan od naših proizvoda nije testiran na životinjama.

Natural ingredients sign
Natural ingredients
Not tested on animal sign
Not tested on animals
Handmade sign
Handmade

TIM

Za sada, 757 tim čine Antonija i Blanka. Nadamo se da ćete sudjelovati u razvoju naše priče, a ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Rado ćemo vam pomoći.

Jason Briggs

Creative Director

Frisk Oberer

Development Director

PRONAĐITE NAS U TRGOVINAMA!

This endpoint has been retired