Poslovni pokloni

Iznenadite svoje zaposlenike ili poslovne partnere s jedinstvenim poklonom.

Ako ste hrvatsko poduzeće koje posluje s međunarodnim partnerima i želite oduševiti svoje poslovne partnere nezaboravnim darom koji istodobno simbolizira Hrvatsku, imamo savršeno rješenje za Vas – poklon pakete prirodne kozmetike.

Svi naši proizvodi su izrađeni od ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz ekološkog uzgoja i eteričnih ulja visoke kvalitete, a svaki od njih predstavlja jednu hrvatsku prirodnu ljepotu – fragment Hrvatske.

Poklon paket sadrži dva prirodna sapuna – prirodne sapune od 60g i 15g. Međutim, u setu poklon paketa možemo kombinirati dva prirodna sapuna po vašem izboru, ovisno o mirisu i veličini proizvoda kojeg preferirate.

Iako se naša priča razvija oko fragmenata Hrvatske, nudimo i mogućnost potpunog prilagođavanja. Ovisno o Vašim željama, možemo staviti Vaš logotip na ambalažu ili prilagoditi cjelokupni vizualni identitet poklona. Povrh svega, nudimo i mogućnost da odaberete svoj vlastiti miris.

Da biste dobili specijaliziranu ponudu, pošaljite nam svoje zahtjeve na info@757.hr. Također, ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Zahvalnice na vjenčanjima

Dajte svojim gostima na vjenčanju jedinstvene zahvalnice – prirodne sapune u obliku srca.

Ako želite da Vaši gosti zapamte Vaše vjenčanje kao najbolje na kojem su ikad bili, zašto im ne biste dali jedinstvenu zahvalnicu od koje će im ujedno i zamirisati cijeli dom?

Proizvodi specijalizirani za zahvalnice na vjenčanjima su prirodni sapuni u obliku srca, ali i ovdje nudimo mogućnost potpune prilagodbe, naravno u skladu s Vašim željama za ovaj poseban dan.

Potrebno nam je samo da nam izrazite svoje želje jer Vam nudimo mogućnost prilagodbe ambalaže, logotipa, sadržaja pakiranja, mirisa, pa čak i boje sapuna. U krajnjem slučaju, možemo Vam čak i pomoći napisati Vašu svadbenu priču.

Učinite Vaš vjenčani dan nezaboravnim tako da nas kontaktirate na info@757.hr, bez ikakvih obaveza.

Vile & apartmani

Učinite Vaš privatni smještaj posebnim nudeći svojim gostima prirodne ručno izrađene hrvatske proizvode.

Sve je teže i teže razlikovati se među konkurencijom u turističkoj industriji. Ako ste pružatelj usluga privatnog smještaja, jedna od mogućnosti za diferencijaciju su jedinstveni darovi za Vaš goste, kao što su prirodni kozmetički proizvodi.

Svojim gostima možete ostaviti poklone kao suvenire, budući da se naša priča fokusira na prirodne ljepote Hrvatske ili možete upotrijebiti prirodne sapune kao proizvode unutar Vašeg smještaja kako biste bili drukčiji od drugih – društveno odgovorni pružatelji smještaja koji svojim gostima uvijek pružaju nešto više.

Također, možemo u potpunosti prilagoditi naše proizvode, ovisno o Vašim željama i zahtjevima – od postavljanja logotipa na pakiranje do stvaranja potpuno novog vizualnog identiteta samo za Vaš privatni smještaj.

Kontaktirajte nas na info@757.hr i recite nam svoje želje kako bismo Vam pokazali zašto su naši proizvodi upravo ono što Vaša vila ili apartman treba.

Natural soaps Gift box sets
Natural soap The Bruce Tea - Brusnik

Imate pitanja?

Contact Us