Privatnost

Vaši podaci su sigurni s nama!

Poduzeće Nalivpero d.o.o. se kao pružatelj usluga na web stranicama 757.hr pridržava zakonskih propisa s ciljem zaštite privatnosti korisnika te ulaže velike napore kako bi zaštitio privatnost svih svojih krajnjih korisnika.

Ova Izjava o povjerljivosti podataka se odnosi na povjerljivost podataka koji su prikupljeni korištenjem web stranica 757.hr te pohranjeni u bazi podataka poduzeća Nalivpero d.o.o., vlasnika web stranice 757.hr.

Molimo sve krajnje korisnike da pročitaju točke navedene u nastavku kako bi znali koje se informacije prikupljaju i kako ih se koristi. Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, uvijek nas može nas kontaktirati putem elektronske pošte na info@757.hr.

Pristupanjem ili korištenjem naših web stranica, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe web stranica 757.hr. Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo ga da napusti te da ne pristupa i ne koristi web stranice 757.hr.

Nalivpero d.o.o. može u bilo kojem trenutku izmijeniti Izjavu o povjerljivosti podataka objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na web stranicama 757.hr. Izmjena Izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na web stranicama 757.hr.

Svaki krajnji korisnik je odgovoran i dužan periodično pregledati web stranice 757.hr te proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ovih web stranica od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Nalivpero d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na web stranicama 757.hr, kao što su naručivanje proizvoda, objavljivanje komentara, slanje upita i/ili slanje povratnih informacija, Nalivpero d.o.o. može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefon, OIB (ukoliko se radi o pravnoj osobi) te druge s tim povezane informacije. Uključivanje u identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Nalivpero d.o.o. neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.
Nalivpero d.o.o. može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Podaci se čuvaju 2 godine od trenutka njihova prikupljanja.

Osobne podatke će Nalivpero d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka (newsletter-a) i analizu podataka ukoliko krajnji korisnik da dozvolu za slanje administrativnih i promocijskih e-mail poruka (newsletter-a). Ukoliko krajnji korisnik ne želi primati e-mail poruke (newsletter) u bilo kojem trenutku nakon što je prethodno pristao na njihovo primanje, može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na info@757.hr ili odabirom opcije otkazivanja newsletter-a koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Na ovoj web stranici se koristi alat Google Analytics, ali samo za analizu posjeta web stranice te podatke koji se prikupe na taj način ne spremamo niti ih koristimo za druge svrhe.

Zbog načina rada internetske mreže, ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na internetsku stranicu 757.hr ili s internetske stranice 757.hr, stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće osobe koja takve povjerljive informacije neovlašteno primi, koristi ili neovlašteno otuđi.

Zaštitu podataka Nalivpero d.o.o. uzima ozbiljno te stoga poduzima razne mjere opreza kako bi zaštitili osobne podatke svojih krajnjih korisnika. Garantiramo da se sve narudžbe putem naše online trgovine provode putem sigurne veze te da se podaci šifriraju prema najvišim standardima i najnovijoj tehnologiji.

Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Nalivpero d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s 757.hr web stranica te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće!

Kako bi Vam na našim web stranicama pružili najbolje korisničko iskustvo i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, web stranice na domeni 757.hr moraju na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies odnosno kolačiće). Preko 90 % svih web stranica koristi ovu praksu, ali sukladno regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti Vaš pristanak.

Korištenjem naših web stranica pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati naše web stranice, ali Vam neke od mogućnosti naših web stranica neće biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, Vaš Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici čime se omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, navedene informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Također, Vi možete promijeniti Vaše postavke Internet preglednika te možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju Internet preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa Internet preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web stranica koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tim web stranicama.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Koristi li 757.hr kolačiće i zašto?

Da, 757.hr koristi privremene i stalne kolačiće. Kolačiće koristimo kako bi Vam omogućili komentiranje i ostavljanje recenzija, kako bi Vam olakšali prijavu u Vaš korisnički račun na našim web stranicama, kako bi Vam omogućili da imate listu želja na našim web stranicama, kako biste mogli sačuvati proizvode u košarici i kako bi Vam generalno poboljšali korisničko iskustvo na našim web stranicama.

Također, koristimo i kolačiće treće strane sa servisa za mjerenje posjećenosti – Google Analytics-a. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane naših web stranica, ali služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Ukoliko želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, to možete zabraniti na sljedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Production of natural soaps

Imate još pitanja?

Kontaktirajte nas!