545.

Priroda se može spasiti jedino suradnjom, trudom i ljubavlju ljudi.

545 akcija predstavlja koncept mogućnosti povrata naše plastične ambalaže.

Svaki kupac koji napravi povrat naše plastične ambalaže, pridonosi prikupljanju sredstava jer se za svaki povrat PET ambalaže odvaja PET kuna za donaciju udrugama za pomoć životinjama – Pet4Pet. Svakim povratom  plastičnog dijela naše ambalaže, ostvarujete 10% na sljedeću narudžbu. Ukoliko ste prikupili plastične dijelove ambalaže za više od jednog našeg proizvoda te nam ih vratite zajedno, ostvarujete popust od 15% na sljedeću narudžbu.

Želja nam je da, osim pomoći udrugama za zaštitu životinja, na ovaj način smanjimo ukupnu količinu plasirane plastične ambalaže na tržište, kao i povećamo stopu recikliranja plastične ambalaže – jer je to dio kojeg možemo kontrolirati.

Plastičnu ambalažu prikupljamo tijekom cijele godine te je mi nosimo na recikliranje na kraju godine. Za svaki vraćeni komad plastične ambalaže, mi odvajamo 5 kuna za Udrugu Šibenske šape, s kojom trenutno surađujemo. Ovisno o tome koliko uspijemo realizirati povrata tijekom vremena, uplaćujemo Udruzi novac na račun nakon 3, 6 ili 12 mjeseci prikupljanja povrata.

Nadamo se da ćete nam pomoći da proširimo suradnju i s drugim udrugama za pomoć životinjama tako što ćete nam vratiti plastičnu ambalažu na adresu poduzeća, a mi ćemo napraviti sve ostalo.

545 akcija predstavlja koncept mogućnosti povrata naše staklene ambalaže.

Svaki kupac koji napravi povrat staklene ambalaže nam pomaže u smanjenju količine otpadne ambalaže, te nam daje mogućnost vraćanja staklene ambalaže u proizvodni proces. Svakim povratom naše staklene ambalaže, ostvarujete 25% na sljedeću narudžbu. Ukoliko ste prikupili više naših staklenki (za više od jednog proizvoda) te nam ih vratite zajedno, ostvarujete popust od 30% na sljedeću narudžbu.

Ideja nam je da zajedničkim snagama – mi i kupci koji koriste naše proizvode – smanjimo količinu otpada na tržištu. Vaš povrat staklene ambalaže nam omogućava vraćanje staklene ambalaže u proizvodni proces što znači da je manje otpada plasirano na tržište.

545.

Ako nam vratiš i plastični i stakleni dio ambalaže ostvaruješ 30% popusta na sljedeću narudžbu, a ako nam zajedno vratiš i plastične i staklene dijelove ambalaže za više od jednog našeg proizvoda, ostvaruješ popust od čak 35% na sljedeću narudžbu.

KAKO SUDJELOVATI U AKCIJI?

Ukoliko ste narudžbu izvršili putem web shopa, u mailu nam navedete broj vaše narudžbe, kao i koju vrstu ambalaže i broj komada koje nam vraćate. Ukoliko ste naš/e proizvode kupili u fizičkoj trgovini ili dobili na poklon, u mailu nam navedete gdje ste ga kupili (ili naznačite da se radi o poklonu), kao i koju vrstu ambalaže nam vraćate.
Povrat se vrši poštom (ili bilo kojom dostavnom službom) na adresu našeg poduzeća: Nalivpero d.o.o. (545 akcija), Gaminica 29, 21251 Žrnovnica.
Kada zaprimimo povrat, mi vam kreiramo kod s odgovarajućim popustom kojeg vi možete iskoristiti u sljedećoj narudžbi te vam ga šaljemo na mail (iskorištavanje popusta je trenutno moguće samo putem naše online trgovine).

Više o udruzi Šibenske šape

Udruga Šibenske šape se sastoji od nekolicine volontera koji pokušavaju pomoći napuštenim i izgubljenim životinjama na području Šibenika i okolice. Nemaju azil, nemaju privremeni niti stalni smještaj, ne primaju novce od grada niti županije te ovise isključivo o dobroj volji i slobodnom vremenu njihovih volontera. Putem svoje Facebook stranice pokušavaju spojiti ljude koji pronađu napuštenu životinju s ljudima koji su voljni pričuvati ju do udomljenja. Pomažu zbrinuti životinjice kod veterinara te im tako povećati šanse da nađu zauvijek dom.

Doznaj više o Šibenskim šapama

Naša suradnja s udrugom Šibenske šape je započela u 2019. godini putem donacija naših proizvoda Udruzi kako bi se prodajom prikupio novac za Udrugu. Sudjelovali smo u njihovoj crowdfunding kampanji kojom su prikupljali sredstva za rješenje problema nekontrolirane reprodukcije mačaka te prevencijom smanjiti broj napuštenih mačića. Cilj kampanje je bio prikupiti dovoljno novca za kastraciju / sterilizaciju oko 500 mačaka i omogućiti građanima Šibenika da steriliziraju mačke koje hrane. Svaka maca koja je liječena je označena kako bi se naznačilo da je sterilizirana i da je pod veterinarskom skrbi. Također, organizirali smo i Flash sale naših proizvoda u svrhu prikupljanja novca za Udrugu. Jedva čekamo buduću suradnju! 🙂

Prati Šibenske šape na Facebooku
Projekt

Prikupljanje sredstava za pomoć napuštenim i izgubljenim životinjama na području Šibenika i okolice.

Partner

Udruga Šibenske šape

Što radimo zajedno?
  • Flash sales 757 proizvoda u svrhu prikupljanja sredstava za Udrugu
  • Donacije 757 proizvoda u svrhu prikupljanja sredstava za Udrugu
  • Dio 545 akcije