PLAĆANJE

 

Definiranje cijena

Sve cijene proizvoda navedene na web stranicama 757.hr su izražene u eurima (EUR) i u kunama (HRK) s uključenim PDV-om, osim ako nije drukčije navedeno. Prodavatelj je slobodan mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kupcu, dok kupac plaća onu cijenu koja je aktualna u vrijeme njegove narudžbe. Definirane cijene proizvoda vrijede za dostupne metode plaćanja. Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Nalivpero d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja u Republici Hrvatskoj:

 • Pouzećem (plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja naručene robe) – plaćanja u EUR
 • Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom – plaćanje u EUR
 • PayPal-om (kreditnim karticama putem sigurne veze, bez obzira imate li PayPal račun ili ne)

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Nalivpero d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja u drugim zemljama Europske unije:

 • Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom – plaćanje u EUR
 • PayPal-om (kreditnim karticama putem sigurne veze, bez obzira imate li PayPal račun ili ne)

Prodavatelj izdaje i dostavlja kupcu račun putem e-mail-a. Ukoliko kupac ne izvrši plaćanje unutar 5 radnih dana, narudžba se otkazuje.

Odaberete li plaćanje gotovinom (pouzećem), narudžbu ćete platiti u točnom iznosu u gotovini djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe. S obzirom da kurirske službe nude plaćanje pouzećem kao dodatnu uslugu, navedena usluga se dodatno naplaćuje prilikom korištenja ovog načina plaćanja. Iznos korištenja usluge plaćanja pouzećem je 1,00 EUR (7,53 HRK). Prilikom ovog načina plaćanja, robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

Odaberete li plaćanje virmanom (uplatom na transakcijski račun), nakon kreiranja vaše narudžbe, na mail ćete dobiti sve potrebne podatke za ispunjavanje naloga za plaćanje (opće uplatnice).

Podaci za plaćanje su kako slijedi:

primatelj: Nalivpero d.o.o., Gaminica 29, 21251 Žrnovnica, Hrvatska,
OIB: 31776382257,
MBS: 4685083,
IBAN: HR3324070001100241262,
banka: OTP banka d.d.,
SWIFT code (BIC): OTPVHR2X.

Molimo vas da kao model plaćanja navedite 01 (plaćanje po računu), no imajte na umu kako neke banke možda imaju svoje oznake.

Možete nalog ostaviti i bez broja modela plaćanja, a u slučaju da nalog prijavljuje grešku, molimo vas da kontaktirate banku. U poziv na broj upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail sa potvrdom narudžbe) jer nam broj narudžbe služi za povezivanje vaše uplate s narudžbom ili datum vaše narudžbe. Prilikom ovog načina plaćanja, robu pakiramo i šaljemo odmah po vidljivosti uplate na račun. U ovom slučaju, vaša narudžba će rezervirati naručene artikle narednih 5 radnih dana. Rezervacija naručenih artikala se može i produžiti slanjem zahtjeva na mail [email protected].

Odaberete li plaćanje putem PayPal platforme (elektroničke trgovina koja je posrednik u plaćanju između kupca i prodavatelja kroz online sredstava transfera), novac će biti uplaćen na PayPal račun poduzeća Nalivpero d.o.o. Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi kupac. Naime, ukoliko kupujete iz Hrvatske, vrijednost vaše košarice i trošak dostave će biti konvertirani iz HRK u EUR jer PayPal ne podržava HRK kao valutu plaćanja, te će iznos narudžbe vaše kreditne kartice koja je vezana za PayPal račun biti terećen kroz konverziju cijene iz EUR u HRK prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke. Kao rezultat konverzije u slučaju uplate putem PayPala, postoji mogućnost razlike u finalnoj iskazanoj cijeni vaše narudžbe na www.757.hr te naplaćenog iznosa narudžbe. Prilikom ovog načina plaćanja, robu pakiramo i šaljemo u trenutku primitka autorizacije od strane PayPal-a da je uplata zaprimljena.

 

DOSTAVA

Isporuka paketa vrši se dostavom na adresu, putem kurirske službe DPD.

Mogućnosti dostave

Dostava u Hrvatskoj

 • Dostava od ponedjeljka do petka
 • Mogućnost praćenja paketa
 • Kontaktiranje od strane dostavljača i zaprimanje SMS poruke o dostavi paketa
 • CIJENA: €3,5 (26,37 HRK)
 • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad €45 (339,05 HRK)

Međunarodna dostava

 • Dostava od ponedjeljka do petka u odabrane zemlje (vidi Tranzitna vremena)
 • Mogućnost praćenja paketa
 • Kontaktiranje od strane dostavljača i zaprimanje SMS poruke o dostavi paketa
 • CIJENA: €15 (113,02 HRK)
 • BESPLATNA dostava za narudžbe iznad €100 (753,45 HRK)

Uvozne carine, troškovi carinjenja, porezi i naknade koji se mogu primijeniti po dolasku pošiljke na adresu kupca nisu uključeni u cijenu artikla ili naše troškove dostave, a ti navedeni troškovi su odgovornost kupca.

Vrijeme dostave

Dostava se vrši u roku od 2-4 radna dana za većinu destinacija u Hrvatskoj, dok za otoke i manja mjesta vrijedi poseban raspored kojeg možete vidjeti na stranicama kurirske službe DPD.

Zaprimljene narudžbe obrađujemo slijedeći radni dan (od ponedjeljka do petka) i kupcu šaljemo u roku 24 sata, ovisno o odabranom načinu plaćanja. Iznimno, priprema pošiljki može potrajati duže od 24 sata u akcijskim i sezonskim periodima zbog povećanog broja narudžbi. Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika se prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Također, ukoliko želite da se dostava izvrši na određeni datum, molimo vas da nam to navedete u napomeni prilikom narudžbe.

Tranzitna vremena dostave

Zemlje u koje vršimo dostavu, kao i pripadajuća tranzitna vremena s kurirskom službom DPD su kako slijedi:

 • Slovenija, Mađarska, Austrija, Češka, Njemačka, Slovačka: 2 do 4 radna dana
 • Poljska, Belgija, Danska, Estonija, Francuska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Portugal, Španjolska, Švedska: 3 do 5 radnih dana

Tranzitna vremena ovise o kurirskoj službi, obavijesnog su karaktera i nisu zajamčena.

U slučaju da želite izvršiti kupnju iz zemlje koja nije na listi zemalja u koju ne vršimo dostavu molimo vas da provjerite s carinskim uredom koji su dodatni troškovi te nas kontaktirate na [email protected] kako bi vam dali ponudu za mogućnost dostave u vašu zemlju.

Proces dostave

Nakon što izvršite narudžbu primit ćete na vaš mail potvrdu narudžbe što znači da je narudžba zaprimljena i da kreće u procesuiranje. Nakon što je obradimo, dobit ćete na mail vaš račun, zajedno s obavijesti da je narudžba poslana, kao i broj pošiljke kako biste je mogli pratiti. Tijekom dostave pošiljke, dobit ćete i najavu SMS-om da vam pošiljka stiže na adresu od strane kurirske službe DPD, naravno u slučaju da ste ostavili broj mobitela prilikom narudžbe.

Pošiljku možete pratiti putem DPD Live Tracking.

Molimo vas da nas, ukoliko vidite da je sadržaj pošiljke oštećen ili na bilo koji drugi način ne odgovara kupljenom, kontaktirate bez odgode na [email protected] .