Skip to main content

Zahvalnice na vjenčanjima

Poklonite svojim gostima jedinstvenu zahvalnicu s vjenčanja zbog koje će osjetom mirisa pamtiti vaš posebni dan.

Poklonite im fragment vašeg sretnog dana.

Miris kao jedinstvena uspomena s vjenčanja.

Miris budi osjećaje koji se povezuju s posebnim trenucima života. Miris je osjet koji se ne zaboravlja.

Odaberite zahvalnice za goste na vašem vjenčanju koje će ih mirisom uvijek podsjećati na vas te pobuditi osjećaje sreće i ljubavi. Odaberite zahvalnice koje će predstavljati fragment vašeg nezaboravnog dana.

Standardna custom-made ponuda

Proizvodi specijalizirani za zahvalnice na vjenčanjima su prirodni sapuni u obliku srca od 15g koji dolaze s personaliziranom privjesnicom na kojoj su navedena imena mladenca, datum vjenčanja i tekst po želji.

U cijenu je uključeno klasično 757 pakiranje, standardni dizajn privjesnice s 757 srcem u crno-bijeloj boji, juteni konopčić ili svilena trakica u boji po vašoj želji te trošak dostave u RH. Možete odabrati bilo koji miris (vrstu sapuna) iz naše ponude, bilo da se radi o samo jednoj vrsti ili pak o kombinaciji različitih vrsta kako bi vaši gosti odabrali njima najdraži.

Jednostavno nam javite željenu količinu i vrstu trakice na info@757.hr kako bi vam mogli napraviti ponudu, no strings attached.

Custom-made ponuda samo za vas.

Nudimo i mogućnost potpune prilagodbe u skladu s vašim željama za ovaj poseban dan.

Ukoliko želite imati određenu ilustraciju na ceduljicama ili na samom pakiranju sapuna, javite nam svoje želje na info@757.hr kako bi vam mogli napraviti specijaliziranu ponudu.

Također, osim prirodnih sapuna od 15g, kao zahvalnicu na vjenčanju, možete odabrati bilo koji naš proizvod.