Fragmenti samo za vas

Nudimo mogućnost personalizacije i kastomizacije naših proizvoda. Bilo da se radi o zahvalnicama za vjenčanje, o poklonima gostima u vašim apartmanima, o poklonima poslovnim partnerima ili nekoj vašoj posebnoj želji, tu smo da kreiramo samo vaš fragment.

Osobni detalji

Vaš logo, vaš tekst, vaša priča, vaša 757 ilustracija.

Ručna izrada

Hrvatska proizvodnja ručno izrađenih poklon kutija.

Poslovni pokloni.

Oduševite svoje zaposlenike ili poslovne partnere poklon paketima koji predstavljaju prirodne ljepote Hrvatske. U ponudi imamo dvije vrste poklon paketa, a nudimo i mogućnost da sami složite poklon pakete prema vašim potrebama i željama. Paketi mogu sadržavati naše gotove proizvode, a ukoliko želite mogu se prilagoditi vašim potrebama, od navođenja logotipa vašeg poduzeća na ambalaži do prilagodbe cjelokupnog vizualnog identiteta poklona. Za kreiranje  specijalizirane ponude, pošaljite nam svoj upit na info@757.hr.

Zahvalnice na vjenčanjima

Ako želite da vaši gosti zapamte vaše vjenčanje kao najbolje na kojem su ikad bili, poklonite im jedinstvene zahvalnice od koje će im ujedno i zamirisati cijeli dom. Proizvodi specijalizirani za zahvalnice na vjenčanjima su prirodni sapuni u obliku srca od 15g koji dolaze s personaliziranom privjesnicom na kojoj su navedena imena mladenca, datum vjenčanja i tekst po želji. Također, nudimo i mogućnost potpune prilagodbe u skladu s vašim željama za ovaj poseban dan. Osim prirodnih sapuna od 15g, kao zahvalnicu na vjenčanju, možete odabrati bilo koji naš proizvod. Učinite vaš vjenčani dan nezaboravnim tako da nas kontaktirate na info@757.hr kako bi vam dali specijaliziranu ponudu ovisno o količini potrebnih zahvalnica, no strings attached.

Vile & apartmani

Učinite vašu ponudu smještaja posebnom nudeći svojim gostima prirodne ručno izrađene hrvatske proizvode kao poklon suvenire. Ako ste pružatelj usluga privatnog smještaja ili mali boutique hotel, jedna od mogućnosti za diferencijaciju od konkurencije su jedinstveni pokloni koje će vaši gosti zapamtiti. Kako naši proizvodi pričaju priče o prirodnim ljepotama Hrvatske, predstavljaju idealne poklon suvenire. Također, nudimo i potpunu prilagodbu naših proizvoda, ovisno o vašim željama i zahtjevima – od postavljanja logotipa na ambalaži do stvaranja potpuno novog vizualnog identiteta samo za vaš privatni smještaj ili hotel.

Ručno izrađeno samo za vas

Posebne ponude na temelju količine