Fragmenti samo za vas

Nudimo mogućnost personalizacije i kastomizacije naših proizvoda. Bilo da se radi o zahvalnicama za vjenčanje, o poklonima gostima u vašim apartmanima, o poklonima poslovnim partnerima ili nekoj vašoj posebnoj želji, tu smo da kreiramo samo vaš fragment.

Poslovni pokloni.

Oduševite svoje zaposlenike ili poslovne partnere poklon paketima koji predstavljaju prirodne ljepote Hrvatske. U ponudi imamo dvije vrste poklon paketa, a nudimo i mogućnost da sami složite poklon pakete prema vašim potrebama i željama. Paketi mogu sadržavati naše gotove proizvode, a ukoliko želite mogu se prilagoditi vašim potrebama, od navođenja logotipa vašeg poduzeća na ambalaži do prilagodbe cjelokupnog vizualnog identiteta poklona. Za kreiranje specijalizirane ponude, pošaljite nam svoj upit na [email protected].

Zahvalnice na vjenčanjima

Poklonite vašim gostima na vjenčanju jedinstvene zahvalnice koje će ih mirisom podsjećati na sreću vašeg posebnog dana. Učinite vaš vjenčani dan nezaboravnim tako da nas kontaktirate na [email protected] kako bi vam dali specijaliziranu ponudu ovisno o količini potrebnih zahvalnica, no strings attached.

Hoteli, vile & apartmani

Učinite vašu ponudu smještaja posebnom nudeći svojim gostima prirodne ručno izrađene hrvatske proizvode kao poklon suvenire. Ako ste pružatelj usluga privatnog smještaja ili pak hotel, jedna od mogućnosti za diferencijaciju od konkurencije su jedinstveni pokloni koje će vaši gosti zapamtiti. Kako naši proizvodi pričaju priče o prirodnim ljepotama Hrvatske, predstavljaju idealne poklon suvenire. Nudimo djelomičnu ili potpunu prilagodbu naših proizvoda, ovisno o vašim željama i zahtjevima – od postavljanja logotipa na ambalaži do stvaranja potpuno novog vizualnog identiteta samo za vaš privatni smještaj ili hotel.

Ručno izrađeno samo za vas

Posebne ponude na temelju količine