Mi predstavljamo 757 fragmenata Hrvatske, ali znamo kako ih je puno puno više. Ovdje više ne pričamo o 757, već o ostalim fragmentima Hrvatske. Pričamo o ljudima koji su stvorili svoje vlastite priče u kojima se kriju njihove ljepote.

Pričamo o malim hrvatskim brendovima.

#SUPPORTLOCAL

Mjesto koje izaziva osjećaj sreće i topline u samom srcu Zagreba.

Babushka je concept trgovina koja vjeruje u potragu za pričama, koja vjeruje u talente i kreativnost, koja vjeruje u moć vida i dodira i koja vjeruje u moć osmijeha. Iz tog razloga nudi proizvode s dušom, proizvode za koje smatra da će vas očarati, proizvode u kojima ćete osjetiti osobni trud i ljubav malih proizvođača – proizvode koji će vas usrećiti.

Mirisi su najmoćniji put do uspomena. Mirisi su nešto što se rijetko zaboravlja.

Božićna magija – tu počinje Moel priča. Obitelj, sreća, bliskost, pokloni, ukrasi, pjesme, način na koji se svi okupljaju tijekom najčarobnijeg doba godine. Upakirane kao pravi božićni poklon, Moel predstavlja prirodne veganske svijeće koje su sigurne za okoliš. Moel svijeće su Smart Luxury.

Posvuda se nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći.

Lykke je sreća, Lykke je esencija života, Lykke je putokaz koji će vam otkriti gdje se sreća nalazi, sve što trebate je otvoriti svoje oči. Brend kojeg je pokrenuo ljubavni par iz čiste ljubavi prema stvaranju i jednoga prema drugom. Kreiranje Lykke nakita za njih nije posao već strast koju žive. Personalizirani Lykke mirisni medaljoni su nakit koji se nosi, ali i osjeća.

Slatki snovi započinju na svili.

StarSilk koristi najfiniju i najmekšu svilu na svijetu. Brend inspiriran prirodom i najnovijim trendovima na području njege, brend koji je osmislio malo drukčije proizvode za njegu vaše kože i kose, i to od najkvalitetnije 100% mulberry svile. Njena prirodna vlakna su lagana, prozračna, imaju svojstva koja pridonose očuvanju kože protiv starenja, iznimno su nježna i prema koži i prema kosi, te imaju antibakterijska i antialergijska svojstva.