Mi predstavljamo 757 fragmenata Hrvatske, ali znamo kako ih je puno puno više. Ovdje više ne pričamo o 757, već o ostalim fragmentima Hrvatske. Pričamo o ljudima koji su stvorili svoje vlastite priče u kojima se kriju njihove ljepote.

Pričamo o malim hrvatskim brendovima.

#SUPPORTLOCAL

Never take off jewerly.

Cloud&co., hrvatski brend nakita koji, uz prepoznatljivi oblak, inspiraciju pronalazi u konstelacijama, zvijezdama, mjesecu i ostalim nebeskim tijelima te vas pozivaju da im dopustite da vas povedu iznad oblaka i otkriju nebesa.

Cloud&co. nudi decentne i ženstvene komade nakita u širokom cjenovnom rasponu koji su idealni kao poklon za najbliže ili „poklon“ sebi.

Uz raznovrstan izbor lančića, narukvica i naušnica neizostavan komad ostaje Invisible lančić – lančić na nevidljivoj struni sa šarolikim izborom kamenčića i privjesaka ili sa bezvremenskim biserom.

A necklace doesn’t have to be only a necklace.

Kako naša nova krema predstavlja fragment Velebit, zamolili smo ih da nam naprave invisible ogrlicu s malahitom, poludragim kamenčićem koji se naziva i gorskim zelenilom što je upravo i razlog zašto smo ga odabrali kao jedinstvenog predstavnika velikog i bitnog – Velebita.

Malahit predstavlja cijenjeni ukrasni kamen koji zbog svoje rijetkosti spada u kategoriju poludragog kamenja. Ovaj lijepi, ali mekan i osjetljiv mineral, se naziva i gorskim zelenilom jer, osim za izradu nakita, predstavlja jedan od najstarijih pigmenata prirodnog podrijetla.

Walk around in clouds.

Cloud&co. ističu kako je njihov komad nakita onaj koji ne želite skidati, koji je simbol lijepog trenutka ili sjećanja, prijateljstva ili veze, podsjetnik na osobu koja vam je srcu draga.

To je ono što smo željeli stvoriti s njima – fragment sreće koji možete nositi svugdje sa sobom. Tako je nastala 757x Cloud&co. suradnja, a ovim putem vam predstavljamo taj fragment sreće – limited edition pakiranje naše kreme The Great Essence – Velebita i invisible ogrlice s malahitom. I, da, samo ih je 78.