PRE-ORDER KAMPANJA

There are only 78 greys.

PRILIKOM LANSIRANJA SVAKOG NOVOG PROIZVODA U SVOJOJ KATEGORIJI, ORGANIZIRAMO PRE-ORDER KAMPANJU U KOJOJ MOŽETE PO PROMOTIVNIM CIJENAMA KUPITI NAŠE NOVE PROIZVODE.
SVAKI PUT VAM PRIPREMAMO NOVA IZNENAĐENJA ZAPAKIRANA U LIMITED EDITION, RUČNO RAĐENE, KUTIJE.
OVDJE SE RADILO O SERUMIMA ZA LICE, KOJE SPADAJU U KATEGORIJU PROIZVODA ZA NJEGU LICA – THE GREYS, KOJI PREDSTAVLJAJU PLANINE HRVATSKE, A NJIH JE 78.

There are only 78 greys.

Kako postoji 78 planina, ovaj put smo kreirale po 78 limited edition pakiranja za naša 2 nova proizvoda u novoj kategoriji proizvoda za njegu lica. Limited edition pakiranja sadrže naš novi serum za lice i roller od bijeloga žada u ručno izrađenoj kutiji hrvatskog proizvođača, a dostupna su po promotivnoj cijeni samo u pre-order-u. Hoćeš li ovaj put ti biti naš #1of78?

BILO JE SAMO PO 78 PRIMJERAKA SVAKOG OD LIMITED EDITION PAKIRANJA –

RUČNO RAĐENE KUTIJE S NAŠIM NOVIM PROIZVODOM I ROLLEROM OD BIJELOG ŽADA.

OVOM KAMPANJOM SMO OTVORILE NOVU KATEGORIJU PROIZVODA ZA NJEGU LICA – THE GREYS KOJA PREDSTAVLJA HRVATSKE PLANINE, A NJIH JE 78.

TVOJA KOŽA. TVOJ FRAGMENT.

Suha, normalna ili zrela koža sklona borama?

The Golden Mountain - Mosor

Masna ili mješovita koža?

The Sleeping Giant - Klek

Predstavljamo vam The Golden Mountain, serum za lice koji priča priču o planini Mosor - zlatnoj planini.

Radi se o serumu za lice temeljenom na kombinaciji hladno prešanih hranjivih ulja, organskog ulja smilja i skvalana iz masline, namijenjenom suhoj, normalnoj i zreloj koži sklonoj borama. Obogaćen skvalanom iz masline i uljem baobaba, koji pridonose regeneraciji oštećene kože, potiču produkciju kolagena i obnavljaju hidrolipidnu barijeru čineći kožu čvrstom, mekanom i nahranjenom, predstavlja prirodni preparat za suzbijanje znakova starenja kože.

Predstavlja novi fragment – planinu Mosor, smještenu do našeg doma – Žrnovnice. Smještena u srcu Dalmatinske zagore, siromašna je šumom, ali bogata kršom, sivim kamenom karakterističnim za Hrvatsku iz kojeg niče ljekovito bilje – jedno od kojih je smilje. Zovu je Mons d’or ili zlatna planina.

Predstavljamo vam The Sleeping Giant, serum za lice koji priča priču o planini Klek - uspavanom divu.

Drugi serum za lice predstavlja prirodni regeneracijski noćni serum za masnu i mješovitu kožu napravljen od jedinstvene mješavine hladno prešanih ulja bogatih antioksidansima i eteričnog ulja geranija i ružinog drva. Brzoupijajuća formula pomaže koži postići prirodnu ravnotežu i optimalnu hidrataciju pružajući osjećaj svježine. Ulje lješnjaka, bogato vitaminom E, održava kožu hidratiziranom i pridonosi njezinoj elastičnosti, a kombinacija vitamina E iz ulja lješnjaka i vitamina C iz ulja šipka također čini ovaj serum odličnim prirodnim preparatom za suzbijanjem bora.

Predstavlja još jedan novi fragment koji predstavlja planinu, a zove se Klek – planinu koja izgleda kao div koji spava. Prema slavenskoj mitologiji, skamenjeno tijelo diva Kleka danas čini planinu koja se uzdiže iznad grada Ogulina. Legenda kaže da na njemu žive vještice, vile i vilenjaci, koji ga pokušavaju probuditi iz stoljetnog sna, no sve je to uzalud. Ovaj uspavani div ostaje jedna od hrvatskih uspavanih ljepotica, čuva njezinu prirodu, duh i ponos.

Keep on rollin'

Samo u limited pakiranju je dostupan roller od bijelog žada – moćni mali fragment Zemlje koji pokreće cirkulaciju i potiče bolju apsorpciju seruma za lice. Ovaj mineral, osim što pomaže ublažiti natečenost, djeluje iznimno opuštajuće i smirujuće. Osjećaj je uistinu predivan.

Hvala vam što ste bili naši #1of78.