LIMITED EDITION

757 x CLOUD&CO.

Prije samog lansiranja novog proizvoda u kategoriji The Greys – kreme za lice The Great Essence koja predstavlja planinu Velebit, nudimo samo 78 limited edition pakiranja. Ovogodišnje iznenađenje nije nitko drugi već jedinstveni Cloud&co., čiji smaragdno zeleni kamenčić malahit predstavlja naš fragment kao simbol gorskog zelenila Velebita.

There are only 78 greys.

U sklopu ovogodišnje kampanje povodom lansiranja novog proizvoda iz kategorije The greys, proizvoda za njegu lica, nudimo samo 78 limited edition pakiranja, a ovoga puta iznenađenje je hrvatski brend Cloud&Co.

Limited edition pakiranje sadrži našu novu The Great Essence kremu za lice i invisible ogrlicu s poludragim kamenčićem malahita, u ručno izrađenoj kutiji hrvatskog proizvođača.

The Great Essence - bogata, hranjiva, hidratantna i nježna, naša prva krema za lice.

Bogata, nježna krema za sve tipove kože lica sa sinergijskim učinkom ulja argana, makadamije i sezama, oplemenjena suptilnim mirisom vanilijinih cvjetova, vašu će kožu nahraniti bez osjećaja težine, brzo se upijajući. Dodatno je obogaćena bakuchiolom, prirodnom alternativom retinolu, koji pomaže u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja, upala (akni) i prvih znakova starenja, kao i u održavanju elastičnosti i čvrstoće kože. Osim toga, njeni hidratantni sastojci osiguravaju vlažnost kože te joj daju potrebnu svježinu i glatkoću.

The Great Essence prirodnog bogatstva Hrvatske, fragment prepun fragmenata - planina Velebit.

Istovremeno bogata i hranjiva te hidratantna i nježna, ova krema za lice predstavlja Velebit.

Planina je to koja svojom veličinom, ljepotom i prirodnim bogatstvom zauzima jedinstveno mjesto među hrvatskim planinama. Glomazan i moćan, Velebit reljefno i vegetacijski predstavlja najznačajniju planinu Hrvatske i šireg Mediterana. Ovaj fragment spaja prirodne ljepote visokog gorja i morskih krajeva, gorski zrak s morskim, nebo s tlom, hladnoću s toplinom.

Velebit predstavlja nepresušno vrelo prirodnih čari Hrvatske, od raznolike flore i faune, velebitske degenije i kune zlatice, krša i šuma, špilja i jama, do nacionalnih parkova, parka prirode i posebnog rezervata šumske vegetacije. Njegovi vrhovi, jedan od kojih je i Velika Kosa, pružaju jedinstvene poglede na brojne druge fragmente Hrvatske.

Gorsko zelenilo - Cloud&Co. limited edition invisible ogrlica s malahitom.

Cloud&Co. je posebno za nas kreirao ovu jedinstvenu kombinaciju invisible srebrnog lančića s pozlatom i poludragim kamenčićem malahitom, mineralom smaragdno zelene boje.

Malahit predstavlja cijenjeni ukrasni kamen koji zbog svoje rijetkosti spada u kategoriju poludragog kamenja. Ovaj lijepi, ali mekan i osjetljiv mineral, se nazivao i gorskim zelenilom jer, osim za izradu nakita, predstavlja i jedan od najstarijih pigmenata prirodnog podrijetla, što je upravo i razlog zašto smo ga odabrali kao jedinstvenog predstavnika velikog i bitnog – Velebita.

Hoćeš li ovaj put ti biti naš #1of78?

Kupi Limited edition