Roler za masažu lica

1 recenzija korisnika

11.50 (86.65 kn)

Roler od bijelog žada sastoji se od ručke s valjcima koji se koriste u svrhu masaže lica, vrata te ključne kosti. Laganim valjanjem po koži potiče se bolja cirkulacija te utječe na smanjenje natečenosti lica (poput vrećica ispod očiju) stimulirajući limfnu drenažu. Pomaže vraćanju elastičnosti kože i ravnanju sitnih nepravilnosti.

Korištenjem rolera uz serum za lice (The Sleeping Giant ili The Golden Mountain) omogućuje se bolje upijanje proizvoda u kožu.

 

 

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3002-1-1 Kategorija: Oznake , , , , , ,

THE STORY

Žad ima dugogodišnju reputaciju cijenjenog dragog kamena u mnogim dijelovima svijeta. Korišten je od 7. stoljeća u svrhu njege lica u istočnjačkoj kulturi. Smatra se simbolom nježnosti, čistoće i smirenosti. Vjeruje se da žad liječi organizam od stresa i da potiče izlučivanje toksina.

Roler za lice od bijelog žada

Veliki valjak

Namijenjen za korištenje na području obraza, čela i brade (veće površine).

Mali valjak

Namijenjen za korištenje na području oko očiju i nosa.

SASTOJCI

Prirodni bijeli žad kamen.

KAKO I KADA KORISTITI

Oprati i obrisati kožu lica i dekoltea te nanijeti manju količinu seruma ili kreme. Veću stranu rolera koristiti na području obraza i čela, a manju stranu na području oko očiju i usta. Laganim pritiskom koristiti roler od sredine prema vanjskoj strani lica.

Roleri su sigurni za svakodnevno korištenje te pokazuju bolje rezultate ako se koristite duži period. Korištenjem barem tri puta tjedno u trajaju oko 10 minuta može utjecati na smanjenje finih linija i bora.

Pogodan za primjenu na svim tipovima kože.

AMBALAŽA

Proizvod dolazi zapakiran u sivoj svilenoj vrećici.

NAČIN ČUVANJA

Nakon upotrebe roler operite blagim sapunom u toploj vodi te lagano obrišite.

1 recenzija za Roler za masažu lica

  1. Gorana

    Jednostavno- savršen. Nakon par korištenja vide se dobri rezultati. Preporučam svima- nešto što morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)