Skip to main content

Pomože u zaštiti kože od UV zračenja te poboljšava teksturu kože. 

Tokoferol ili vitamin E je prirodni antioksidans koji se izolira iz biljnog ulja.

Nevjerojatno je učinkovit antioksidans koji sprječava oštećenja kože uzrokovanog starenjem i negativnim vanjskim utjecajima kao što su UV zračenje i hladnoća. Ima značajnu ulogu u zaštiti i očuvanju kože, pomažući u smanjenju pojave finih linija i bora, kao i u sprečavanju stvaranja ožiljaka i strija.

Neophodan je kozmetički sastojak za njegu zrele kože

Anti-age

Regeneracija

Antioksidativna svojstva

Leave a Reply

2 × five =